Helyi lopások

2020.07.16

Erre van pénze Nagykanizsának: gyorsan halad a sport- és rendezvénycsarnok építése

Tök mindegy, hogy stadionnak vagy sport- és rendezvénycsarnoknak hívjuk, a lényeg ugyanaz. Az országnak és úgy tűnik, a fideszes Nagykanizsának is bőven van erre pénze. 

2020.06.25

Kulturális közpénztemető, lánykori nevén sámándob

Avagy hogyan doboltak el milliárdokat a 2015-ös milánói expo magyar pavilonjára és miért nem állították még fel Karcagon?

2020.06.11

Nagykanizsának 142 milliónál is több jutna, ha a kormány nem költene el ennyit propagandára

Rogán Antal propagandaminisztériuma idén eddig 30 milliárdos forintra szerződött két haveri céggel. Ezt a pénzt szétoszthatták volna inkább az önkormányzatok között és adhatnának belőle Nagykanizsa városának is. 

2020.06.04

Cseresnyés Péter gazdagodik, de két év alatt egyetlen önálló indítványt sem nyújtott be

Miközben emberek tömegei veszítik el a munkájukat és a jövedelmüket, a nagykanizsai Fidesz-csicska úgy is megkeresi a csekély havi 1,1 milliós alapbért, hogy a Parlamentbe csak bámészkodni jár, nem dolgozni.

2020.05.27

Az osztrák önkormányzatok 1 milliárd eurót kapnak, Nagykanizsától 158 milliót vettek el

A koronavírus elleni védekezés miatt anyagi nehézségekkel szembesülő önkormányzatokat segíti az osztrák kormány. Nagykanizsától ezzel szemben jelentős összeget vontak el.

2020.05.20

Cseresnyés Péter miatt ezer milliárd forint közpénz elköltése válhat titkossá

Ma ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP képviselői, hogy a magyar emberek érdekeinél sokkal fontosabb nekik Mészáros Lőrinc gazdagodása.

2020.05.18

145 millió forintot bukott Nagykanizsa a letelepedési kötvény miatt

Nemcsak hogy érdemi hasznot nem hozott a letelepedési kötvény, de súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyek jutottak be az országba komolyabb ellenőrzés nélkül. Az már csak hab a tortán, hogy harminc milliárd forintot buktak a magyar adófizetők.

2020.05.07

Még a fideszesek sem támogatták a Bahart felesleges átalakítását

Még a keszthelyi Fidesz-báb Nagy Bálint is csak tartózkodni mert a balatoni hajózási cég súlyos átalakítását. Óriási tiltakozást váltott ki a Bahart-vagyonelemek eladása és a kikötők bezárása miatt. 

2020.04.17

Tovább gazdagítja a kormány a nagykanizsai fidesz-bábot

A pofátlan vámpír-kormánynak a jelenlegi helyzetben is az az első, hogy a haveri társaságot továbbgazdagíthassa. A tavaly saját maguknak sikeresen megszavazott busás fizetésemeléstől hányingerünk támad.

2020.04.09

Petíció indult Orbán brutális megszorítócsomagja ellen

Szabad Városok Szövetsége petíciót indított, hogy az önkormányzatok együttműködést kapjanak végre a kormánytól. A felhívást Balogh László, Nagykanizsa fideszes polgármestere természetesen nem írta alá.

2020.04.06

Orbán durván megszorítja Nagykanizsát, 158 milliót vesz el a várostól

Egyetlen Orbán Viktorunknak ismét jó ötlete támadt. Arra gondolt, tök jól járna, ha benyúlná az önkormányzatok bevételének jó részét.

2020.03.05

A Fidesz 5 főbűne Nagykanizsán és környékén

Sajnos Nagykanizsára és környező térségébe is elér a mocskos Fidesz-kormány keze, így elég nagy az itt elkövetett bűnök sora. Bár, hosszú oldalakat pötyöghetnénk tele a gusztustalan cselekvéseikkel, most maradunk a jól bevált öt pontnál, hogy senkinek ne támadjon hányingere.

2020.03.02

Szégyentelenül sokat keres a nagykanizsai országgyűlési képviselő

A Fidesz pofátlanságának nincs határa. A vámpír-kormány tavaly sikeresen megszavazott saját magának egy busás fizetésemelést, hogy a haveri társaságot nyugodtan továbbgazdagíthassa.

Kövessen minket

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom