2021-es bosszú költségvetés? Cseresnyés Péter megszavazta

2021-es bosszú költségvetés? Cseresnyés Péter megszavazta

A drágalátos Cserenyés még sohasem szavazott Nagykanizsa vagy a lakosok érdekében. Ez most sem történt másképp, hiszen az első sorban bólogatott az Országgyűlés 2021-es költségvetéséről szóló törvényjavaslatra. 

Összesen 133 kormánypárti képviselő segít Orbánnak abban, hogy tönkretegye az országot.

Múlthét pénteken, pontosan 2020.július 03-án fogadta el a Parlament Magyarország 2021-es költségvetését. Az ellenzék 61 nemmel próbált harcolni az önkormányzatok megsarcolása ellen, de a fideszes csicskák többen voltak. 

A vámpírkormány bérencei több, mint 800 módosító javaslatból egyetlen egyet sem fogadtak el.

Tényleg mind ennyire rossz lett volna? Ugyan, dehogy. Itt csak arról van szó, hogy a fideszes nagyurak hogyan fitogtatták a hatalmukat és az erejüket, és hogyan tiporták el az ellenzéki poltikusokat. Csak azzal nem számoltak, hogy ezzel nem csupán őket teszik tönkre.

Hanem a hazai önkormányzatokat. A magyar embereket. Titeket.

Nagykanizsa országgyűlési képviselője, Cseresnyés Péter pedig nagylelkűen járult ehhez hozzá és nyomta meg a gombot, amellyel tovább folytatják Orbán brutális megszorítócsomagját.

A pofátlan kormánypárt az eredetileg benyújtott változathoz képest több módosítást is átvitt, többek között 20 milliárd forinttal megemelték a közmédia költségvetését. Persze, mert még nincsen a hazánk eltömítve elég hazug lakájmédiával, arra van szükség, hogy a tévéből, a rádióból, az újságból és még a csapból is a fideszes birkák mocskai folyjanak. 

A bólogató bábok miatt az önkormányzatok óriási pénzektől esnek el. 

  • Szolidaritási hozzájárulás címen sarcot vetnek ki rájuk.
  • Megfosztják őket a reklámadótól és az idegenforgalmi adótól.
  • A gépjárműadó teljes összegét elvonják.

De a felcsúti miniszterelnöknek ez valahogy nem tűnik fel, mert folyamatosan azt magyarázza, hogy a településeknek jóval több támogatás folyik be, mint amennyi kiesik. Talán nem ért a számok nyelvén? Vagy ilyen magasról tesz az önkormányzatok és lakosok sorsára? Naná, hogy az utóbbi.

Milliókat, mitöbb, milliárdokat lopnak el a településektől és teszik tönkre őket. 

Mégiscsak 61 képviselő tudja, hogy mennyire rossz úton jár az ország. Az a 133 Orbán-báb pedig, akik hipnotizálva lettek a milliós fizetésük által, önelégülten hurrogták az igen-t. Az önkormányzatok tönkretételének igen-jét, a települések megsarcolásának igen-jét és a drágalátos miniszterelnök úr brutális megszorító csomagjának igen-jét.

Azzal azért reméljük tisztában vannak, hogy ezekre a gyomorforgató igen-ekre a polgárok akkor is emlékezni fognak, amikor 2022-ben nekik kell szavazniuk azért, hogy ki képviselje őket a jövőben. Mert nincs még vége!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Elöntötte az árvíz Nagykanizsa területeit

A település fideszes polgármestere jelentette be, a július végi esőzések következtében nagy kiterjedésű magán-, illetve önkormányzati területeket öntött el árvíz, villámárvíz.

  • 2020.08.05

Nagykanizsától 158 milliót vett el a kormány, majd szoborra elköltött 326 milliót

Semmi bajom a szobrokkal, hisz Kanizsán is bővűl majd a számuk, amint lesz rá forrás, de ez... - fogalmazott Berta Krisztián.

  • 2020.08.03

Még csak egy éves a kanizsai kerékpárút, máris károsult

A rendkívüli csapadékos időjárás okozta a károkat a Csónakázó-tó köré tavaly épített kerékpárút, futó- és sétakör két pontján.