A fideszes Papp János és a megemlékezés története

A fideszes Papp János és a megemlékezés története

A Kanizsai köz-ügyek nem csak humorukról híresek, hanem arról is, hogy mindig időben tájékoztatják az embereket az Orbán-kormány és a helyi fidesz mocskairól.

Most éppen azt nem engedik elfelejteni a lakosoknak, hogy milyen embernek ad a város 4,4 milliót.

Papp János fideszes képviselőnek, akiről egy nem túl előnyös fotót tettek közzé. A képen tökletesen látszik a lényeg, értelmetlen leírnunk. És mi a konklúzió? Lehetsz bármilyen ember, ha Orbán nyallere vagy, könnyű szerrel meggadagodhatsz. Még akkor is, ha a fejedről csak úgy sugárzik az értelem.

Jusson eszébe mindenkinek, amikor a Papp Jani a lassan már - számára is - követhetetlen és megszámolhatatlan kamuprofiljaival gyalázza a többség által választott képviselőket, hogy ő képes volt így részt venni egy megemlékezésen...

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

2021-es bosszú költségvetés? Cseresnyés Péter megszavazta

A drágalátos Cserenyés még sohasem szavazott Nagykanizsa vagy a lakosok érdekében. Ez most sem történt másképp, hiszen az első sorban bólogatott az Országgyűlés 2021-es költségvetéséről szóló törvényjavaslatra. 

  • 2020.07.03

Ne álljanak a sötét oldalra! - üzente Karácsony a képviselőknek

Orbánék költségvetésének nyilvánvaló politikai célja, hogy tönkretegye a magyar önkormányzatiságot. Ez ellen szólalt fel Budapest főpolgármestere ellenzéki városvezetőkkel együtt.