A pofátlan Orbán-kormány legújabb intézkedése szorult helyzetbe hozta Kanizsát

A pofátlan Orbán-kormány legújabb intézkedése szorult helyzetbe hozta Kanizsát

Az Éljen VárosuNK Egyesület megírta, kanizsai fideszes csicskái egyeztettek a budapesti vasúti és buszos járatokkal kapcsolatban, de bár, ne tették volna. 

Semmit érdemlegeset nem jelentettek be, cserébe előre vetítettek valamit, ami megalázó lenne a város és a térség lakói számára.

A fració néhány fontos tényt is megosztott a lakosokkal.

Elsőként, hogy Cseresnyés Péter abban a minisztériumban államtitkár, amelyik ezt az egész autóbuszos megszüntetést megrendelte a közlekedési vállalatoktól. A képviselő most meg úgy tesz, mintha csak a helyi lakosok felháborodása miatt kellene intézkednie. A frakció szerint az egészben az a legrosszabb, ha ez valóban így van - ahogy feltünteti -, az azt jelenti, hogy annyira súlytalan, hogy még arra sem tartják érdemesnek, hogy erről előre szóljanak neki.
Másodsorban mégis tudhattak valamit, mert Balogh László az ÉVE felháborodó posztja után csak beismerte, hogy három nappal azelőtt, hogy a Volánbusz nyilvánosságra hozta volna a járatok megszüntetését, már levelet írt az illetékes államtitkárnak. Hozzátették, a levéllel egyidőben nyilvánosságra hozni a tényt ugyanakkor nem merte. A fidesz-báb valószínűleg sejtette, hogy baj lesz belőle, nyílván ezt nem volt olyan nehéz megjósolni.
Mivel már valószínűleg kínosnak érezték, hogy nem történt mai napig semmi (3 hét telt el Balogh levele óta), a járatokat a kanizsai jelzések ellenére is megszüntették egy hete, valamit kellett írni. Eredményt nem tudtak felmutatni a 'hatalmas' lobbierejükkel. Fideszes miniszterre kellene egy fideszes polgármesternek és egy fideszes államtitkárnak hatnia. Eddig nulla eredménnyel. (Ahogy ismerjük őket, majd megint kezdenek gyalázni, hogy elfedjék tehetlenségüket.)

Tényleg ezt érdemelnék a kanizsai lakosok? Nem, rohadtul nem. Addig, ameddig nincsen tisztességes menetrend és eljutási lehetőség A-ból B-be, addig igenis követelni kell a korábbi sűrű menetrend visszaállítását.

A frakció pontosan ezt teszi. A városért és a lakosokért. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Cseresnyés Péter tényleg hősnek próbálja beállítani magát?

Nagyon úgy tűnik. Berta Krisztián, nagykanizsai képviselő ki is akadt. 

  • 2020.09.23

Koronavírus: egyre magasabbak a számok Zala megyében

Az országos tisztifőorvos úgy véli, a járvány második hullámának a természete eltér az elsőtől. Ennek értelmében másfajta védekezési stratégiát vetnek be.

  • 2020.09.21

Horváth Jácint: Cseresnyés Péter hazudik!

Már megint? Igen, ugyanis Horváth Jácint szerint nem igaz, hogy a Médiaháznak 30 millió forintos hiánya keletkezett.