Balogh László egycsatornás kommunikációt folytat Nagykanizsán

Balogh László egycsatornás kommunikációt folytat Nagykanizsán

Sajnos, Nagykanizsa fidesz-báb polgármestere nem akaródzik tisztességesen tájékoztatni a lakosokat. 

A koronavírus-járvány miatt kialakult vészhelyzet ugyan hivatalosan véget ért, de a fideszes csicska továbbra sem tartja fontosnak, hogy a kanizsai polgárokat tudósítsa.

Véget ért a veszélyhelyzet, de Balogh László továbbra sem tartja fontosnak, illetve nem hajlandó arra, hogy Kanizsa polgárait a város saját televízióján és újságán keresztül tájékoztassa például a közgyűlésről.

Az elmúlt tíz évben, amikor a fidesz-bérencek voltak többségben, akkor persze folyamatosan ment az agymosás. Miért? Mert akkor kizárólag csak ők szólalhattak fel a televízióban és újságban.

Most inkább a hét fővel üzemeltetett Facebook-oldala élvez pioritást. 

Ezzel csak az a probléma, hogy nem minden kanizsai követi. Érthető okokból, természetesen. 

Most pedig inkább választja a saját Facebook oldalát, melyet természetesen nem követ minden kanizsai, amit hogyan is várhatna el, hisz nem is kíván minden kanizsai polgármestere lenni.

Az Éljen VárosuNK Frakciónak az a véleménye, hogy Balogh csak Cseresnyés Péter és a Fidesz-KDNP polgármestere, de nem a kanizsaiaké. Ez azonban elég nagy gond a városra és a lakosokra nézve.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.10

A pofátlan Orbán-kormány legújabb intézkedése szorult helyzetbe hozta Kanizsát

Az Éljen VárosuNK Egyesület megírta, kanizsai fideszes csicskái egyeztettek a budapesti vasúti és buszos járatokkal kapcsolatban, de bár, ne tették volna. 

  • 2020.08.07

Elöntötte az árvíz Nagykanizsa területeit

A település fideszes polgármestere jelentette be, a július végi esőzések következtében nagy kiterjedésű magán-, illetve önkormányzati területeket öntött el árvíz, villámárvíz.

  • 2020.08.05

Nagykanizsától 158 milliót vett el a kormány, majd szoborra elköltött 326 milliót

Semmi bajom a szobrokkal, hisz Kanizsán is bővűl majd a számuk, amint lesz rá forrás, de ez... - fogalmazott Berta Krisztián.