Ez már sok: Nagykanizsa újabb propaganda médiához jutott

Ez már sok: Nagykanizsa újabb propaganda médiához jutott

A Fidesz propaganda-csápjai mindenhová elérnek. Sajnos, ez alól nem kivétel Nagykanizsa városa sem.

Rövid összefoglalóval érkezett a Kanizsai Köz-Ügyek. Bebizonyították, hogyan lett a település évről-évre behálózva. 

Évekkel ezelőtt, 2017.09.26-án jelent meg a 24.hu oldalán a hír, miszerint a testület az ülésén foglalkozott a Nagykanizsa 95,6 MHz helyi kereskedelmi rádiós frekvencia pályázati eljárásával is, ahol elfogadta az abasári lakóhelyű Misi György Norbert tulajdonában lévő dtm Media Hungary Kft. hiánypótlását, és nyilvántartásba vette a pályázót.

Évek múltán, 2020.07.01-én hozták nyilvánosságra, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), hogy A Nagykanizsa 100,7 MHz és a Gyöngyös 88,9 MHz helyi frekvenciák közösségi jellegű használatára kiírt rádiós pályázati eljárások nyertese mindkét esetben a Karc FM Média Kft. Érdekes, hogy utóbbi eljárásban egyedüli pályázóként nyújtott be ajánlatot.

Ezen a napon más is történt. Elindult a zalakocka.hu, amit a dtm Media Hungary Kft. gründol.

A szerkesztője nem más, mint a Kanizsa Médiaház Nonprofit Kft-től korábban távozott Ladola József.

A Rádió1 után a Karc FM-mel Nagykanizsa újabb propaganda médiához jutott, amit Gajdics Ottó jegyez. A Karc FM ugyanannak a KÖZÉP-EURÓPAI SAJTÓ ÉS MÉDIA ALAPÍTVÁNY (KESMA) része, mint a Mediaworks Hungary Zrt., HírTV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság, New Wave Media Group Kommunikációs és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság vagy épp a Maraton Lapcsoport-Multivizió Kiadói Korlátolt Felelősségű Társaság - írják Facebook-oldalukon.

Lassan már tényleg a csapból is a fideszes mocsok fog folyni. Mikor lesz vége?

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.10

A pofátlan Orbán-kormány legújabb intézkedése szorult helyzetbe hozta Kanizsát

Az Éljen VárosuNK Egyesület megírta, kanizsai fideszes csicskái egyeztettek a budapesti vasúti és buszos járatokkal kapcsolatban, de bár, ne tették volna. 

  • 2020.08.07

Elöntötte az árvíz Nagykanizsa területeit

A település fideszes polgármestere jelentette be, a július végi esőzések következtében nagy kiterjedésű magán-, illetve önkormányzati területeket öntött el árvíz, villámárvíz.

  • 2020.08.05

Nagykanizsától 158 milliót vett el a kormány, majd szoborra elköltött 326 milliót

Semmi bajom a szobrokkal, hisz Kanizsán is bővűl majd a számuk, amint lesz rá forrás, de ez... - fogalmazott Berta Krisztián.