Két év alatt nem adott be önálló indítványt Cseresnyés Péter

Két év alatt nem adott be önálló indítványt Cseresnyés Péter

Eddig is tudtuk, hogy Cseresnyés Péternek nem a kedvenc elfoglaltsága a nagykanizsai lakosok sorsával törődni. 

A válsághelyzet ideje alatt emberek tömegei veszítették el munkájukat, és rengeteg lakosnak került veszélybe a megélhetése.

A pofátlan vámpírkormánynak pedig ez idő alatt is az volt a legfontosabb, hogy a haveri társaságot továbbgazdagítsa. Ugyanis annak ellenére sem maradt el az idei fizetésemelés az Országgyűlésben, hogy az országunk gazdasága szinte összeroppant. 

A legelszomorítóbb, vagy inkább legfelháborítóbb pedig az, hogy a fideszes csicskák még csak nem is dolgoznak meg az 1,1 milliós alapbérükért.

Igen, alapbér, amire még jönnek a pótlékok. Konklúzió: Magyarországon az Orbán-nyallerek igazán szép summát tesznek zsebre havonta.

Tudniillik, a magyar képviselői alapbért a nemzetgazdasági havi átlagos bruttó bér háromszorosában határozták meg. Miután a KSH februárban közölte az adatokat, az Országgyűlés megszorozta azt, így itthon a fidesz-báb képviselők április hónaptól kezdve 989 700 forintos alapbér helyett laza 1 103 400 forintot visznek haza.

És mi a helyzet a nagykanizsai csáppal?

A helyi fideszes bérenc, Cseresnyés Péter, a térség országgyűlési képviselője jól megszedheti magát a pótlékokkal együtt, amik hozzásegítik őt ahhoz, hogy az alapbére 1,2-szeresére rúgó 1 millió 324 080 forint legyen a havi keresete. Két tagság vagy a törvényalkotási bizottsági tagság esetében ez másfél millió forinti havi bruttót fog jelenteni. Erre meg még jön a szerény miniszteri fizetés.

Mindezt miért? Konkrétan a semmiért. Magyarországon túl sok olyan fideszes sz*rházi van, akik ritkán látogatják az úgynevezett munkahelyüket és alig-alig szólalnak fel a lakosok és települések nevében. A kanizsai csápnak sem sikerült olyan jól teljesíteni az elmúlt két évben.

Cseresnyés Péter 2018 óta nulla, azaz nulla önálló indítványt nyújtott be, de 169-szer volt képes felszólalásában hazudozni. Inkább nem számoljuk ki, hogy ez percenként hány millióba került a helyieknek, mert már a gondolatától is rosszul vagyunk. 

A hűséges Orbánista most pedig mehet a jól megérdemelt nyáriszünetére, a "munkát" ugyanis csak szeptemberben folytatja.

Ha lehet kérni, gondoljon a munkanélküliekre és a napi 12 órát robotoló polgárokra, amikor lógatja a lábát a klímás helyiségben, milliókkal a zsebében. Köszönjük!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Még csak egy éves a kanizsai kerékpárút, máris károsult

A rendkívüli csapadékos időjárás okozta a károkat a Csónakázó-tó köré tavaly épített kerékpárút, futó- és sétakör két pontján.

  • 2020.07.30

326,5 milliós szobrok=134 évnyi átlagkereset Zala megyében

Ha bárki azt gondolná, hogy a vámpírkormányt megsarcolta a válsághelyzet, az rohadt nagyot téved. 

  • 2020.07.29

Nagykanizsa városába is jutott Mészáros Lőrinc szalmonellás tojásaiból

Rengeteg szalmonellás tojást hív vissza az áruházlánc.