Lezárták a vizsgálatot annak a mohácsi férfinak az ügyében, aki megölte édesanyját

Lezárták a vizsgálatot annak a mohácsi férfinak az ügyében, aki megölte édesanyját

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a mohácsi férfinak az ügyében, aki megölte édesanyját. Innentől az ügyészség dönt a férfi sorsáról.

Emberölés miatt nyomozott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság egy 51 éves mohácsi férfi ellen

A rendőrségre 2019. augusztus 13-án este érkezett bejelentés arról, hogy egy mohácsi asszony nem jelent meg az ismerősével megbeszélt találkozón, és ez korábban sosem fordult elő - írja a police.hu.

A rendőrök a tűzoltók segítségével jutottak be a nő lakásába, ahol az egyik szobában megtalálták az asszony holttestét. A helyszíni szemle során kiderült, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta. Az orvosszakértői vélemény szerint a nő halálát az okozta, hogy egy tompa eszközzel ütést mértek a fejére.

A rendőrök a nyomozás során beazonosították, majd másnap délután egy pécsi panzióban elfogták a feltételezett elkövetőt, a sértett fiát. Előállították a rendőr-főkapitányságra, majd gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását, amelyet a Pécsi Járásbíróság elrendelt.

Fotó: police.hu

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

2021-es bosszú költségvetés? Cseresnyés Péter megszavazta

A drágalátos Cserenyés még sohasem szavazott Nagykanizsa vagy a lakosok érdekében. Ez most sem történt másképp, hiszen az első sorban bólogatott az Országgyűlés 2021-es költségvetéséről szóló törvényjavaslatra. 

  • 2020.07.03

Ne álljanak a sötét oldalra! - üzente Karácsony a képviselőknek

Orbánék költségvetésének nyilvánvaló politikai célja, hogy tönkretegye a magyar önkormányzatiságot. Ez ellen szólalt fel Budapest főpolgármestere ellenzéki városvezetőkkel együtt.