Nagykanizsa: a lakosok is azért fizetnek, hogy azokból utakat, járdákat újítsanak fel

Nagykanizsa: a lakosok is azért fizetnek, hogy azokból utakat, járdákat újítsanak fel

Berta Krisztián képviselő közösségi média oldalán osztotta meg az örömhírt: a napokban elfogadta az előterjesztését a közgyűlés.

Amely arra vonatkozik, hogy álljon fel egy szakmai munkacsoport, mely minden igényt megvizsgálva, szakmai szempontok alapján kialakított rangsort készít, melyben meg lesznek határozva, hogy mikor melyik felújításokat szükséges elvégezni.

Természetesen akkor, ha a források rendelkezésre állnak. 

Kiemelte, úgy, ahogyan rendelkezésre állnának most is, ha a pofátlan vámpírkormány nem vonta volna el a várostól azokat az adóforintokat, amelyeket a lakosok is azért fizetnek, hogy azokból utakat, járdákat újítsanak fel.

Mit is jelentene ez? 

Ezután nem úgy lesznek rangsorolva a felújítások, hogy éppen ki lakik az érintett utcában, hanem csak és kizárólag szakmai alapon!

Radics képviselőtársamnak köszönöm a módosítóját, hogy civil kerékpáros szervezet is képviseltesse magát a munkacsoportban, frakciónk teljes mértékben támogatta ezt az elképzelést, így ezzel a módosítással fogadtuk el az előterjesztést.

A városnak szüksége van ilyen javaslatokra, mert a fideszes vezetés nemtörődömsége nem segít a település fejlődésében. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.10

A pofátlan Orbán-kormány legújabb intézkedése szorult helyzetbe hozta Kanizsát

Az Éljen VárosuNK Egyesület megírta, kanizsai fideszes csicskái egyeztettek a budapesti vasúti és buszos járatokkal kapcsolatban, de bár, ne tették volna. 

  • 2020.08.07

Elöntötte az árvíz Nagykanizsa területeit

A település fideszes polgármestere jelentette be, a július végi esőzések következtében nagy kiterjedésű magán-, illetve önkormányzati területeket öntött el árvíz, villámárvíz.

  • 2020.08.05

Nagykanizsától 158 milliót vett el a kormány, majd szoborra elköltött 326 milliót

Semmi bajom a szobrokkal, hisz Kanizsán is bővűl majd a számuk, amint lesz rá forrás, de ez... - fogalmazott Berta Krisztián.