Szándékosan bünteti a Fidesz Nagykanizsát?

Szándékosan bünteti a Fidesz Nagykanizsát?

Erős a gyanú. Horváth Jácint szomorú hírt közölt a nagykanizsaiakkal. Augusztustól ugyanis megszünnek a közvetlen Nagykanizsa - Budapest buszjáratok.

Júniusban az akkor még nem MÁV tulajdonú Volánbusz kollégái voltak a vendégeik a kögyűlésen. Természetesen, erről semmi információjuk nem volt. 

Akkor még csak kevesebb járatról beszéltünk, illetve arról, ha még nagyobb súlyal kerül a vasútra a forgalom, akkor át kell gondolni a vasútállomásra közlekedő buszok vonalait, közvetlen eljutást biztosítva pl. a keleti városrészből is a vasútállomásra - írta Horváth.

A Volán az elmúlt két évtizedben egy igen jó minőségű és gyors eljutást biztosító szolgáltatást alakított ki Nagykanizsa és Budapest között. 

A menettrend alapján ezt a szolgáltatást a vasút 3 óra alatt képes biztosítani.

Ehhez az időhöz azonban Intercity minőségű vonatok szükségesek Budapestre, és sokrétű kapcsolat a vasútállomásra, és vissza. Mit is jelent ez Nagykanizsának? 

Újabb költségnövekedést, ami jelenleg is forráshiányos. Ráadásul, az Orbán-kormány által teremtett helyzetben nagyon nehéz lesz kezelni. Mégis mi a célja a Fidesznek?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Cseresnyés Péter tényleg hősnek próbálja beállítani magát?

Nagyon úgy tűnik. Berta Krisztián, nagykanizsai képviselő ki is akadt. 

  • 2020.09.23

Koronavírus: egyre magasabbak a számok Zala megyében

Az országos tisztifőorvos úgy véli, a járvány második hullámának a természete eltér az elsőtől. Ennek értelmében másfajta védekezési stratégiát vetnek be.

  • 2020.09.21

Horváth Jácint: Cseresnyés Péter hazudik!

Már megint? Igen, ugyanis Horváth Jácint szerint nem igaz, hogy a Médiaháznak 30 millió forintos hiánya keletkezett.