2024-ig folytatja brutális megszorítócsomagját a kormány Nagykanizsán

2024-ig folytatja brutális megszorítócsomagját a kormány Nagykanizsán

Nagykanizsán is továbbfolytatja aljas bosszúhadjáratát Orbán Viktor. Szétadóztatja a várost. 

Már eddig is brutális megszorításokkal sarcolta meg Orbán bosszúból az önkormányzatokat, most még tovább megy. 

A kormány 2024-ig szóló költségvetési kitekintéséből kiderült, hogy Nagykanizsától 2024-ig el akarják venni a járványra hivatkozva megvont pénzeket. A gépjárműadót is el fogják venni 2024-ig, a szolidaritási adót pedig továbbra is be fogják hajtani a várostól. A költségvetési kitekintésről itt írtunk részletesen:

A Fidesz-csicskák pofátlan terve szerint tehát a büdzsé bevételeinek helyreállítása nagyrészt az önkormányzatok tartósan magasabb hozzájárulásával valósul meg, egészen 2024-ig. 

Közvetlen kárt okoz magyar emberek millióinak, és települések százainak működését sodorja veszélybe.

A megszorítási adó Orbán kicsinyes bosszúja.

Ha csak a gépjárműadó jelentette kiesést nézzük, az idén közel 158 milliós kiesést jelentett Nagykanizsának. Ezt most még további 4 évig el fogja venni Orbán Viktor és bandája a várostól.

De még ennél is durvább a szolidaritási adó, ami 440 millió, ugyanis méretét nemrég emelték meg. Így most a korábbiaknál 3,6-szor többet fog elvenni 2024-ig a településtől.

"Ez a legostobább, legkárosabb, leginkább szűklátókörű megszorító politika válság idején. Semmi köze a válságkezeléshez, semmi köze a szolidaritáshoz" - így reagált Karácsony Gergely Orbánék megszorítócsomagjára.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

Ne dobd ki a kovászos uborka levét!

Itt a szezon, ilyenkor rendszeresen maradunk egy befőttes üvegnyi kovászos uborka lével, ami aranyat ér. 

  • 2020.07.04

20000 forintot vesz el Orbán minden budapestitől

A kormánypártok olyan költségvetést fogadtak el, ami bevezeti a Budapest-adót, minden egyes budapestitől elvesz évente 20 ezer forintot. Súlyos sarccal sújtották az önkormányzatokat - írja oldalán Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.07.03

Rabszolgák leszünk: heti 7 nap munka, havi 1 szabadnap

A vészhelyzet lejárta után is marad a rabszolgatörvény, továbbfejlesztett verzióban. A Fidesz látástól jövő Mikulásig dolgoztatná a magyarokat.