Nagykanizsa: béremelést a szociális dolgozóknak!

Nagykanizsa: béremelést a szociális dolgozóknak!

Az Éljen VárosuNk Egyesület mindig tud miét harcolni, mert mindig van miért. Most a szociális munkások béremeléséért küzdenek a városban. 

Nem akarják hagyni, hogy a pofátlan Orbán-kormány levegőnek nézze a szociális dolgozókat. 

Bárki aláírhatja a petíciót, aki egyetért azzal, hogy a mostani válsághelyzetben nekik is jár legalább az egyszeri ötszázezer forintos bérkiegészítés, amit az egészségügyi dolgozók már megkaptak.

Nem szabad elfelejteni, hogy a frontvonalban küzdve a szociális dolgozók is komoly kockázatot vállalnak szakmai elhivatottságból, megalázóan alacsony fizetésért.
De a kormány nem csak az elmúlt években, hanem most, a koronavírus okozta válság idején sem hajlandó tudomást venni róluk és nem nyújt semmilyen segítséget számukra.

Itt az idő, hogy véget vessünk ennek és hallassuk a hangunkat! 

Mészáros Lőrinc luxusvillájára van pénz, a fidesz-bérencek milliós fizetésére van pénz, a haveri társaság gazdagítására van pénz. Legyen a szociális dolgozók legalább egyszeri bérkiegészítésére is!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.06

Polt tette a dolgát: szabadon engedik a pedofil fideszest

Ennyi volt. Polt Péter ügyészsége bevédte Kaletát. Nem megy börtönbe a fideszes pedofil.

  • 2020.07.06

DK: százezrek maradhatnak háziorvosi ellátás nélkül

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány "egészségügy-ellenes" politikája miatt a következő években több százezer ember maradhat háziorvosi és házi gyermekorvosi ellátás nélkül.

 

  • 2020.07.06

Külföldi nyaralás? Merkely óva int tőle

Itthon még egy hónap sem telt el a vészhelyzet megszüntetésétől, a környező országokban máris növekszik a megbetegedések száma. Közös érdekünk, hogy a nyaralást határon innen intézzük.