Szijjártó alkalmanként 3 millióért portyázott maszkok után

Szijjártó alkalmanként 3 millióért portyázott maszkok után

Idén eddig 154 millióba került nekünk a luxusminiszter utazgatása.

2020 január 1-től június végéig 50 alkalommal utazott munkaügyben Orbán Viktor főfürkésze, Szijjártó Péter - tudta meg a Hírklikk.

Összesen 154 millióért portyázott eddig a túlárazott és lélegeztetésre alkalmatlan lélegeztetőgépek beszerzését intéző luxusminiszter.

A számításokból az derül ki, hogy alkalmanként 3 millió adóforintba került nekünk a pedofil Kaletát is védelmező Szijjártó utaztatása. Volt amikor repülőjegyet vettek neki jó áron, de valamikor a Magyar Honvédség gépei szállították a maszkügyi minisztert. Ahhoz képest neki pont nem jutott maszk, amikor meccsre ment Dzsudzsival.

Közel 14 milliárdért pofozzák ki az Orbán magángépeiként is funkcionáló honvédségi gépeket.

Az Orbánt is szállító honvédségi lajstromba vett repülőgépek koránt sem fapados csapatszállítók. A Népszava írt azokról a gépekről, amikkel Felcsúti Viktor szokott utazgatni. Ezeket 20 milliárdért vették, és 14 milliárdos szerződést kötöttek a karbantartásukra.

Szijjártót viszont valószínűleg azon két honvédségi Falconon szállították, melyekről Simicskó István pofátlanul azt mondta, hogy nem kormánygépek. Pedig a hátizsákos Orbán is használta őket. Azt is mondták róluk, hogy ezek nem luxusgépek.

 

Ez utóbbi állítás igazát magunk is eldönthetjük Harangozó Tamás MSZP-s országgyűlési képviselő fotói alapján.

A luxusfideszesek mindenre ráteszik a kezüket. Miközben bőkezűen költik a pénzünket, igyekeznek mindent elvenni a magyar emberektől.

(főkép: facebook)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.27

A Fidesz járványkezelése megbukott: hamarosan kinyithatják a mobil járványkórházat

Ebből is látszik, mennyire dilettáns a Fidesz védekezése.

  • 2020.09.27

Bánki Erik (Fidesz) személyesen irányíthatta a választási csalást Mohácson

Lapunk birtokába került egy felvétel, amin látszik, hogy a fideszes Bánki Erik személyesen intézkedik a mohácsi időközi polgármester választás helyszínén, ahol információink szerint két nap alatt a második választási csalást követi el a Fidesz.

  • 2020.09.27

Fotók: bekamerázták a luxusvillát, ahol Rogán él

Profi biztonsági kamerákat szereltek fel a második kerületi luxusvilla bejáratához, ahol Rogán Antal propagandaminiszter lakik. A forgatható kamerák az utcát is figyelni tudják.