A kanizsai mekiben csak a NER-banda zsebét tömöd

A kanizsai mekiben csak a NER-banda zsebét tömöd

Olyanok, mint a kosz, mindehol ott vannak. Sajnos, 2020-ra már vendéglátás és az idegenforgalom területén is rengeteg NER-tolvaj található. 

Azonban tengernyien vannak, akik nyomós indokkal nem szeretnék a NERes csicskák vagyonát még tovább bővíteni.

Azok a becsületes polgárok, akik nem járulnak hozzá a pofátlan mutyizásokhoz, és ellenzik, ami az országunkban folyik. Ja, meg rohadt hányingerük támad a NER-sztárparádéktől.

Mit is jelent ez pontosan?

Azt, hogy nincs többé kedvük olyan étteremben kajálni és olyan szállókban megszállni, ahol a NER-bábok kezébe kerül a pénzük. Azon emberek kezébe, akik kiváló hátszéllel és remek politikai kapcsolatokkal néhány év alatt jelentős vagyont halmoztak fel célzott közbeszerzések, vissza nem térítendő támogatások és kedvezményes hitelek segtségével.

Gyakorlatilag, lopásokkal.

A legrosszabb az egészben az, hogy hotelek és vendéglátóhelyek százai kerültek illetéktelen kezekbe. 

Sajnálatos módon, túl sok minden van a politikaközeli szereplők érdekeltségében szerte az országban.

nerhotel.hu oldalán úgy fogalmaztak,

A rendszerszerű klientúraépítés felett az állampolgári kontroll lehetőségei beszűkültek, vásárlóként azonban továbbra is lehetőségünk van a pénztárcánkkal szavazni a vállalkozók mellett és a politikai hátszéllel segített vállalkozói réteg további térhódítása ellen.

Nekik köszönhetően azonban most fény derül az igazságra.

A NER hotel ugyanis egy olyan webes alkalmazás, ahol átláthatóbbá válik a magyar szállás- és a vendéglátóhelyek tulajdonosi és üzemeltetői háttere. Azaz, pontosan tudni fogod kinél cseng a kassza, amikor kifizeted a vacsorád vagy a nyaralást. 
A NER HOTEL olyan vendéglátó-, idegenforgalmi- és szálláshelyeket jelenít meg, amelyek politikailag exponált személyekhez (angolul politically exposed persons, PEP) köthetőek, az általuk termelt haszon ilyen szereplőknél jelenik meg. Előfordulhat, hogy egy ingatlannak más a tulajdonosa, mint az ott üzemelő helynek, ilyenkor az utóbbit vesszük alapul, mivel a fogyasztásból eredő haszon közvetlenül az üzemeltetőnél csapódik le.

Amondók vagyunk, jobb, ha tudjuk, hova csurran-cseppen a mi pénzünkből. Plusz, baromira jogunk van ahhoz, hogy ezen változtassunk.

Szóval, ha nem akarsz azok közé tartozni, akik a NER-lovagok tárcájának súlyát növelik, ezt a nagykanizsai helyet kerüld el messziről.

  • McDonald's - Scheer Sándor / Nagykanizsa, Balatoni út 43., 8800

Tegyünk együtt a NERtelenítésért.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.01

Balogh László egycsatornás kommunikációt folytat Nagykanizsán

Sajnos, Nagykanizsa fidesz-báb polgármestere nem akaródzik tisztességesen tájékoztatni a lakosokat. 

  • 2020.06.29

Gondokba ütközött a friss Nagykanizsa fotópont

Elfújta a szél a nemrégiben felállított Nagykanizsa célpontot. Sírjunk vagy nevessünk?

  • 2020.06.26

Ilyen intézkedéseket hozott a járványügyi időszakban Balogh László

A Kanizsai köz-ügyek most is kitett magáért. Pontokba szedte, milyen intézkedéseket hozott a város polgáremstere a koronavírus-járvány ideje alatt.