Berta Krisztián a polgármesternél érdeklődött a lakosokat érintő ügyek miatt

Berta Krisztián a polgármesternél érdeklődött a lakosokat érintő ügyek miatt

Berta Krisztián négy kérdést is feltett Nagykanizsa polgármesterének, amikre egyelőre nem kapott választ. Amint ez változik, értesíteni fogja a lakosokat. 

Elsőként érdeklődött a Teleki - Kórház utcák körforgalmánál a rossz vízelvezetés felől.

Sokakat érdekel ugyanis, hogy mégis mikorra várható megoldás?

A Szervíz útról a Teleki utcára való balra kanyarodás tiltásának a kérdésére is kíváncsi volt - mely napokon belül vélhetően megoldódik a Via Kanizsa Városüzemeltető Nonprofit Zrt. jóvoltából. 

A Teleki u. 26. előtti csatornából árad a bűz, kértem, hogy mielőbb oldódjon meg a probléma.

Végül, de nem utolsó sorban pedig, mivel többen jelezték számára, hogy néhányan ismét versenypályának nézik a Teleki utcát, ezért érdeklődött, hogy milyen megoldások lehetségesek a lakók nyugalmának megőrzése érdekében. 

Jó látni, hogy vannak még a városban, akik a lakosok érdekeivel törődnek. A fideszes vezetésről sajnos ez nem mondható el.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.10

A pofátlan Orbán-kormány legújabb intézkedése szorult helyzetbe hozta Kanizsát

Az Éljen VárosuNK Egyesület megírta, kanizsai fideszes csicskái egyeztettek a budapesti vasúti és buszos járatokkal kapcsolatban, de bár, ne tették volna. 

  • 2020.08.07

Elöntötte az árvíz Nagykanizsa területeit

A település fideszes polgármestere jelentette be, a július végi esőzések következtében nagy kiterjedésű magán-, illetve önkormányzati területeket öntött el árvíz, villámárvíz.

  • 2020.08.05

Nagykanizsától 158 milliót vett el a kormány, majd szoborra elköltött 326 milliót

Semmi bajom a szobrokkal, hisz Kanizsán is bővűl majd a számuk, amint lesz rá forrás, de ez... - fogalmazott Berta Krisztián.