Egy kanizsai iskolába is bepofátlankodnak a Fidesz őrei

Egy kanizsai iskolába is bepofátlankodnak a Fidesz őrei

Nevessünk? Sírjunk? Háborogjunk? Kínunkban mindegyiket meg tudnánk tenni, annyira rosszul vagyunk a vámpíkormány legújabb húzásától.

Az Orbán-kormány szereti a dolgokat erőszakkal megoldani, ez senkinek nem újdonság.

Az viszont, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek egyébként is nehéz életét, még egy jókora adag fenyegetettséggel és megfélemlítéssel lehetetleníti el, egy ország számára volt meglepő. Felháborító és gyomorforgató.

Pedagógusok rengetege és szakmai szervezetek sokasága harcolt az iskolaőrség bevezetése ellen. Mind hiába. A hazai vámpírkormány minden és mindenki felett áll.

Így hát senkivel és semmivel nem törődve az Országgyűlés július 3-án elfogadta az iskolaőrség bevezetésére vonatkozó törvényjavaslatot.

Az iskolaőrök szeptembertől rendészeti szervként, majdnem pedagógusi fizetésért vágnak rendet a nem megfelelően viselkedő diákok között. 

Apropó, a munka kifogástalan működéséért és a tanulók rettegésben tartásáért gumibotból, bilincsből és gázspray-ből sem lesz hiány.

Az, amit az Orbán-kormány művel emberileg és szakmailag is elfogadhatatlan. A gyermekek ki lesznek szolgáltatva és meg lesznek félemlítve, az ő érdeküket és életüket szem előtt tartva, ezt soha nem lenne szabad meglépni. 

De, mit foglalkozik ezzel az undorító Fidesz? Nekik az a fontos, hogy megosszák a társadalmat, gyűlöletet gerjesszenek, kiélezzék a belső ellentéteket és elmélyítsék a szegregációt.

Sajnos, Nagykanizsán egyetlen intézmény nem úszta meg. A Hevesi Sándor Általános Iskolában is lesz iskolaőrség.

Milyen élet vár azokra a diákokra, akik rettegésben töltik el mindennapjaikat? Milyen hatással lesz a tanulmányaikra, a fejlődésükre? Egyáltalán bele gondolt valaki, hogy ők lennének a jövő generációja?

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Cseresnyés Péter tényleg hősnek próbálja beállítani magát?

Nagyon úgy tűnik. Berta Krisztián, nagykanizsai képviselő ki is akadt. 

  • 2020.09.23

Koronavírus: egyre magasabbak a számok Zala megyében

Az országos tisztifőorvos úgy véli, a járvány második hullámának a természete eltér az elsőtől. Ennek értelmében másfajta védekezési stratégiát vetnek be.

  • 2020.09.21

Horváth Jácint: Cseresnyés Péter hazudik!

Már megint? Igen, ugyanis Horváth Jácint szerint nem igaz, hogy a Médiaháznak 30 millió forintos hiánya keletkezett.